Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprestižnější plesová událost roku je za námi. V newyorském Metropolitním muzeu umění se v pondělí konal večer, na který netrpělivě čekají fanoušci módy po celém světě. Téma letošního ročníku znělo Zahrada času, a tak byly na červeném koberci nejčastěji k vidění róby s květinovými prvky. Poněkud mimo mísu se ovšem zdál být model zpěvačky Rity Ory (33), která jako by se nechala inspirovat spíš manželkou Kanyeho Westa Biancou Censori.

Původem kosovská umělkyně je svou touhou po odhalování proslulá a nejinak tomu bylo i při věhlasné akci, kterou každoročně pořádá šéfredaktorka amerického Vogue Anna Vintour, která sama sáhla po modelu, na němž květiny hrály prim. Interpretka tanečních hitů Hot Right Now či How Do We (Party) ovšem vsadila spíš na nahotu.

Její model, jenž mimochodem pocházel z dílny italského módního domu Marni, lidé nejčastěji přirovnávali k závěsu, pod nímž měla ještě punčochový catsuit. Ten pro změnu v mnohých evokoval právě nejznámější milovnici punčoch na všechny způsoby Biancu Censori.

Ritu na akci doprovázel rovněž její manžel, novozélandský filmový režisér Taika Waititi, který svou prezentaci pojal rovněž netradičně, jak můžete vidět v naší fotogalerii.

Další články

Načítám