Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se vysloví jméno Jakuba Voráčka, tak se všem hokejovým fanouškům vybaví lídr hokejového národního týmu. Ti, kteří toto jméno doposud neznali, tak si ho díky zprávám v bulváru spojí se zcela jinou informací. Úspěšný hokejista se nechal v centru Prahy přistihnout při intimních chvílích s třiadvacetiletou zdravotní sestřičkou Markétou z Uherského Hradiště. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby nebyla jeho česká známost teprve rok vdaná. A kdyby neměl Voráček za velkou louží přítelkyni Nicole (26), se kterou čeká dítě.

S hokejistou jsme měli tu možnost dnes promluvit těsně po tréninku s českou reprezentací, se kterou se připravuje před Světovým pohárem v kanadském Torontu. Voráček se totiž setkal také s členy eReS týmu, které spolu se sestrou Petrou Klausovou pozval na trénink a následně do Síně slávy ledního hokeje. Pochopitelně jsme se ho ptali na aktuální kauzu.

„Není se ani moc k čemu vyjádřit. Je to moje osobní věc, chápu, že pro média je to lákavé, ale já jsem si o svém soukromí s novináři nikdy nepovídal,” pokoušel se zahrát vše do outu profesionální sportovec a dále dodal: „První osobní věc, kterou jsme otevřeli bylo to, že jsme s mojí ségrou založili nadaci. U toho bych chtěl zůstat.”

Dali jsme sportovci prostor k tomu, aby nepříjemnou situaci vysvětlil, neboť celá věc bohužel vrhá stín také na nadaci nesoucí jeho jméno. „Není důvod se ospravedlňovat. Stalo se tam něco, co je věcí k řešení. Momentálně se k tomu nechci vyjadřovat,” odpověděl příkře. Ptali jsme se Jakuba, jestli by udělal něco jinak. „Těžko říct,” krčil rameny a dodal: „Více ze mě nedostanete.”

Podle našich zdrojů za oceánem se Jakub s těhotnou přítelkyní Nicole oficiálně rozešel teprve včera pod tlakem zveřejněných snímků se svou českou známostí. I tak se ho ale lidé z jeho okolí zastávají. „Život není někdy černobílý a někdy jej není možné shrnout do jedné věty,” omlouvala hokejistu jeho blízká spolupracovnice, která naznačila, že se možná vše vysvětlí. Uvidíme, co ukáže čas....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám