Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V červnu se stala španělskou královnou krásy a zanedlouho se v Thajsku představí jako první transgender soutěžící na Miss Universe. A sedmadvacetiletá Angela Ponce ze Sevilly teď boří další hranice. V rozhovoru pro španělskou televizi oznámila, že se chce stát matkou. „Mateřství je víc než jen mít vaječníky,“ říká.

Touhu po mateřství plánuje ukojit adopcí. „Dětské domovy jsou plné dětí čekajících na to, až si je někdo adoptuje a já mohu být matkou jako kterákoli jiná žena,“ uvedla.

V dalším rozhovoru, tentokrát pro americký Time, uvedla, za jak důležité považuje, že se mohou soutěže krásy zúčastnit i transgender modelky. „Ukazuji, že trans ženy mohou být, čímkoli chtějí: učitelkami, matkami, lékařkami, političkami nebo Miss Universe,“ uvedla s tím, že jakmile jí nasadili korunku, mohli všichni vidět, že trans ženy nejsou o nic méně ženami. Ona se prý ženou začala poprvé cítit už ve svých třech letech.

Sedmadvacetiletá Angela Ponce ze Sevilly bude Španělskou reprezentovat na Miss Universe

Reklama

Další články

Načítám