Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková promluvila o vztahu s moderátorem a bývalým finalistou Muže roku Markem Kafkou. Ten, jak se zdá, je minulostí, pokud tedy vůbec někdy byl. Marek, který učil její děti plavat, v tuto chvíli už rozhodně není jejím partnerem.

„Mám pocit, že bych se beletrii měla věnovat já. Občas se vykonstruuje příběh dřív, než se stane. V médiích bylo víc fikce, než by mělo být. Nebyla pravda to, co se prezentovalo,“ řekla Super.cz Radka, s tím, že jí singl život rozhodně nevadí.

„Jsem spokojená. Mám štěstí, že jsem samotář, nevadí mi být sama. Necítím se zoufalá, opuštěná. V samotě si lebedím,“ doplnila na křtu časopisu o kráse.

Sama je se sebou spokojená. „Já se vnímám hezčí a mladší, než jsem. Můj pocit ze sebe samé je spokojený. Sebevědomí mám v pořádku, nic ezo to ale není,“ vysvětluje s tím, že se líbí hlavně mladším mužům.

„V mém věku už jsou téměř všichni mladší. Stýkám se s o něco mladšími lidmi, vyplynulo to. Možná jsem i uvnitř na duši mladá, tak je víc přitahuju. Ale radši bych soukromí nekomentovala,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám