Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vztahu herečky Sáry Rychlíkové a Marka Lambory (28) si cvrlikají i vrabci na střeše. Soudě dle jejich instagramových účtu, podezřele často se pohybují na stejných místech včetně zahraničních dovolených. Ostatně na premiéře filmu Kazmy Onemanshow: The Movie se objevili opět oba dva.

Podle jejích hereckých kolegů jde o vážný vztah. Sára ani Marek se ke vztahu doposud nevyjádřili. Nyní herečka poprvé promluvila. "Nic jsem nepotvrzovala a nepotvrzuji dál. Své soukromí si chci chránit," řekla Super.cz Sára.

Na otázku, zda je nyní zamilovaná, odpověděla: "Jsem spokojená, šťastná. Se vším všudy," usmála se Sára, která se v září těší na nové pracovní příležitost. Je ráda, že si užila po dlouhé době cestovatelské léto.

"Měla jsem prázdniny po dvou letech. Byla jsem ve Francii, ve Španělsku a v Chorvatsku. Děkuju za to, že jsem mohla mít volno, za chvíli se vracím do práce," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám