Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Naomi Adachi a její partner, profesionální skateboardista Maxim Habanec nedávno oznámili krásnou novinku, že se dočkají svého prvního potomka. Toho se jim podařilo plánovaně zplodit po roce vztahu.

„Bylo to plánované, jen jsme nenaplánovali, že to bude takhle brzo, ale máme velkou radost,“ svěřila se Naomi Super.cz s tím, že jména už pomalu vymýšlí.

„Jména jsme vymýšleli ještě, než jsme to zjistili. Nějaká tedy máme, ale ještě nevíme, zda je to kluk, nebo holka,“ prozradila influencerka, kterou Maxim ještě doplnil. „Mám pocit, že bych to dítě potřeboval vidět, abych ho mohl pojmenovat, ale myslím si, že nebudu mít ten luxus, abych mohl počkat,“ řekl s úsměvem.

Pokud jde o konkrétní jméno, tak je pravděpodobné, že nebude úplně tradiční. „Naomi a Maxim jsou taková neobyčejná jména, takže si myslím, že úplně klasické nebude, ale zároveň bychom byli rádi, aby to nebylo až příliš extravagantní,“ svěřila se Naomi, která je původem z Japonska. „To je ale to, že co pro nás není extravagantní, tak bude pro jiné hodně,“ podotkl Maxim.

Ač Maxim a Naomi tvoří pár teprve rok, tak stihli procestovat kus světa. Pokud jde o další cesty, tak už i kvůli těhotenství zřejmě budou objevovat zejména krásy Česka. „Těhotenství jsme zjistili v Japonsku, pak jsme byli i v New Yorku a říkali jsme si, že bychom zvládli nějaké české léto. Tak uvidíme, jaké si to uděláme, ale spíš už v klidu,“ dodali Maxim a Naomi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám