Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léta tvořili nerozlučnou dvojku Těžkej pokondr. Roman Ondráček a Miloš Pokorný byli parťáci a kamarádi. Od rozpadu se nevídají. Celou situaci kolem Romana sleduje Miloš už jen zpovzdálí. Nyní se k tomu poprvé vyjádřil.

Roman Ondráček bojuje s psychickou poruchou. Na křtu desky Michala Davida dokonce napadl manželku hitmakera, z akce byl vyveden. Později přiznala Ondráčkova žena, že Roman trpí psychickou poruchou.

„Smutný příběh pro mě. Lidi nás vždycky spojovali, ptají se, jaký na to mám názor. Nedělá mi to dobře. Někdo si říká, že to je pro mě satisfakce, není. Nedělá mi to radost. Beru to tak, že jsme byli kamarádi, spolupracovali jsme. Není to nic, z čeho bych se radoval,“ řekl Super.cz Miloš.

Věděl, že Roman trpí bipolární poruchou? „K tomu se nechci vyjadřovat, jestli můžu,“ dodal Pokorný, kterého jsme potkali na akci ve vinotéce, kterou moderoval. Muzice už se věnuje jen při moderování na rádiu Expres FM.

„Pro mě to s koncem Těžkýho pokondru skončilo. Bylo to pro mě unikátní, ani chviličku jsem nepřemýšlel o tom, že bych to nastavoval, byl s někým jiným. Vůbec. Nikdy to pro mě nebylo téma. Věděl jsem, že tohle spojení nechci ničím nahrazovat,“ vysvětlil Super.cz.

„Živí mě rádio a moderace akcí, které mě baví. Mám rád víno, dělají to tady kamarádi, to je fajn. Hlavní je pro mě rádio. Práce je dost. Hudební kariéra mi ani nechybí, sjezdili jsme toho mraky. Já jsem si to vyčerpal,“ dodal Pokorný.

Reklama

Další články

Načítám