Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok, co nám herečka Aneta Kernová (28) prozradila, že si v Mexiku koupila pozemek v džungli s výhledem na oceán a chce si tam postavit dům. Zároveň tehdy přiznala, že ji opustil mexický přítel. Nyní je ale v jejím životě všechno jinak. Kráska už je zadaná.

Ano, jsem velmi zamilovaná, plánujeme s přítelem společné projekty, a hlavně společnou budoucnost. Už jsem skoro přestala věřit na to, že nějaká spřízněná duše někde existuje, a najednou se to stalo, potkala jsem toho nejvíc kompatibilního kluka, který mi můj osobní život proměnil ve splněný sen. Už jsme spolu navštívili sedm zemí a momentálně cestujeme po Jižní Americe,“ svěřila se Aneta Super.cz.

A jak to tedy vypadá s její stavbou domu v zemi Mayů a Aztéků? „V Mexiku jsem byla naposled před rokem, takže se bohužel stavba nijak neposunula a vše zarostlo. Měla jsem hodně práce, připravovala jsem přehlídku se svou značkou NAIVISTA na Pařížský fashion week, točila seriál v Česku, krátký film v Los Angeles a taky jsem otevřela galerii v Praze, kterou jsem stihla už i zavřít. Zjistila jsem, že někdy si toho na sebe beru moc, a proto jsem galerii radši předala do jiného vedení,“ smála se brunetka.

Aneta nám prozradila také další novinku. Má skutečně důvod k radosti. Film Ztracennosti, který režírovala, míří na filmový festival v Cannes. „Dozvěděla jsem se to, zrovna když jsem byla v Chile, kde s přítelem točíme krátký iluzionistický snímek. Vůbec jsem tomu nedokázala uvěřit a ještě teď mám pocit, že mi to nedochází. Vždy jsem si přála být v Cannes a nikdy jsem se vlastně ani nijak nesnažila se tam dostat se svým filmem, a tento rok se to povedlo skrz výhru na filmovém festivalu, pro který jsem vytvořila film Ztracennosti společně s produkcí More is More za pouhé dva dny,“ dodala v našem rozhovoru Aneta Kernová.

Související témata:
Filmový festival v Cannes
Latinská Amerika

Reklama

Další články

Načítám