Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejenže se první slečna odmítá smířit s pravidlem, že dvakrát za sebou by neměla oblékat stejné šaty, ale ona si na sebe stejný model vzala v rozmezí čtyř dnů.

Poprvé Kateřina Zemanová v modrém overalu moderovala akci T-Models, včera se stejně oděná objevila po boku své matky na slavnostním zahájení světové putovní výstavy herecké legendy Marilyn Monroe (†36). Zejména při druhé příležitosti se Kateřině nepodařilo obléct v duchu akce. Namísto uvolněné kombinézy měla sáhnout spíše po malé večerní.

Je klidně možné, že se Kate rozhodla následovat cestu své jmenovkyně Catherine (42), vévodkyně z Cambridge, která záměrně recykluje obnošené kousky. Je třeba ale jednotlivý model ozvláštnit jinými doplňky a správně volit příležitost, kam ho obléknout.

Když si mladá Zemanová oblékla na inauguraci svého otce slušivý kanárkově žlutý top a pouzdrovou sukni, sklidila úspěch a kritika se sesypala na její matku Ivanu zahalenou v černé. Teď se karta obrátila a potlesk sklízí místo dcery matka.

Reklama

Další články

Načítám