Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok budou spolu, ale společných fotografií je jako šafránu. Krásnou zrzku Denisu Nesvačilovou přítel, zpěvák kapely TH!S Honza Melíšek, moc často do společnosti nedoprovází. Její divadelní premiéru v Molièrově komedii Lakomec, v němž si zahrála Harpagonovu dceru, si ale ujít nenechal.

V Divadle Radka Brzobohatého všichni ocenil nejen Denisin půvab, který umocnila ještě zrzavější paruka, než jakou má herečka svoji vlastní hřívu, ale i jevištní výkony. Několikanásobné standing ovation na konci představení to jenom potvrdily. A v květinových darech se kytka od jejího Honzy rozhodně neztratila.

Denisa je s partnerem po nevydařených vztazích se synem známého herce Vilémem Postráneckým a režisérem Danem Pánkem konečně opravdu šťastná. Opravují spolu chalupu po jejím dědečkovi a plánují i další společnou budoucnost. Denisa by se už pomalu nebránila ani dětem, jen musí ještě minimálně do června, kdy natáčí poslední scény z filmu Přes prsty, počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám