Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První dáma Eva Pavlová se opět objevila ve společnosti. Tentokrát si nenechala ujít prestižní finále soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2023 Česko a Slovensko, které se odehrávalo ve Španělském sále Pražského hradu.

Manželka prezidenta Petra Pavla se objevila na galavečeru nečekaně a bez velké pompy. Nevyužila hlavní vchod, kde se fotily během příchodu ostatní celebrity a rozdávaly rozhovory. O to větší bylo překvapení, když ji všichni viděli už v sále. Po začátku show jí byl věnován velký potlesk.

První dáma zvolila pro tuto příležitost černozelené šaty, které jí padly jako ulité. Není tak divu, že se cítila dobře a rozdávala úsměvy na všechny strany. Popovídala si s ředitelem soutěže Sašou Jánym a se zpěvákem Pavolem Haberou (62) a jeho manželkou, topmodelkou Danielou Peštovou (53).

Paní Eva Pavlová pak nadšeně tleskala zvolené nové módní elitě. Za Českou republiku vyhráli Aneta Matúšková a Filip Kocábek. Zuzana Kistyová a Ivo Korčák bodovali za Slovenskou republiku a Nikita Podovaylenko za Ukrajinu.

Reklama

Další články

Načítám