Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) vzbudila na sociálních sítích rozruch, když zveřejnila snímek v mokré košili, pod kterou jí prosvítala ňadra. Šarmantní dáma označila snímek jasným komentářem: „Léto“. A takové léto si její fanoušci nechají líbit.

Letos oslavila kulaté narozeniny, ale ani vstup do klubu šedesátnic jí rozhodně neubral na energii. Snímkem koupačky v košili rozhodně strčila do kapsy všechny rádoby dokonalé fotky celebrit z dovolené v plavkách. „Vod toho devadesátýho se nic nezměnilo,“ kochal se jeden z Bářiných příznivců.

„Tři děti jo? Ty jo, kocóre, dobrý,“ přidal se další. „Souměrná,“ připomněl další komentující slavný hit Báry Basikové z její sólové desky z roku 1991. „Košilela,“ napadl dalšího fanouška pro změnu hit kapely Stromboli Osiřela košilela, který zpívala právě Basiková.

Oblíbená zpěvačka by příště klidně mohla nafotit kompozici i k písni Soumrak bohů z dob svého působení v kapele Precedens a určitě by se našly i další songy k inspiraci.

Fantazie některých Bářiných obdivovatelů pracovala opravdu na plné obrátky. „Božské, Barunko! S neskrývaným potěšením bych provedl kontrolu jakosti těch překrásných čudlíčků,“ zasnil se jeden z nich. „Mořská panna,“ zafungovala bujná fantazie u dalšího. Basiková zkrátka ví, jak zaujmout...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám