Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská hudební ikona 80. let a bývalá hvězda Playboye Samantha Fox strávila noc ve vazbě. Policie ji zatkla kvůli podezření z opilosti na palubě letadla společnosti British Airways, když se chystala letět z Londýna do Mnichova.

Sedmapadesátiletá zpěvačka a bývalá glamour modelka se údajně ještě před odletem stihla pohádat s jiným cestujícím. Letadlo se právě chystalo ke vzletu, k tomu ovšem nakonec kvůli zpěvaččině chování ani nedošlo a ještě na ranveji letiště Heathrow se otočilo. Podle dostupných informací byli cestující požádáni, aby vystoupili a strávili noc v hotelu. V cestě tak mohli pokračovat až následující den.

Policie potvrdila, že žena ve věku okolo padesáti let byla zatčena pro podezření z opilosti na palubě letadla a po noci strávené v cele byla propuštěna na kauci. Fox podle deníku The Sun uvedla, že se hluboce omlouvá za jakákoli způsobená narušení a že spolupracuje s policií ve vyšetřování případu.

Fox se podle dostupných informací stále nedokáže smířit s úmrtím mladší sestry Vanessy, o kterou loni v březnu nečekaně přišla. Ta zemřela ve svých padesáti letech na následky prodělaného infarktu.

Související témata:
Samantha Fox

Reklama

Další články

Načítám