Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně časově divoké to měli letos ve Varech hudebník Michal Dvořák (58) s manželkou Lucií, pracovně DJ Luccou (45). Závěrečný večer festivalu si ale ujít nenechali. "Film jsme žádný neviděli, takže ten poslední bude první," shodli se.

Michal se musel několikrát vracet kvůli projektu Mucha, s nímž pojede na dva týdny do Koreje. "I-Mucha Emotion bude v Soulu ve velice prestižním sále," pochlubil se. Lucka zase pendlovala v rámci svých aktivit DJky. "Už si připadám spíš jako řidička," svěřila, že na otočku jela hrát i do Ostravy.

Šaty, které odhalovaly její štíhlou postavu, měla už Lucka připravené déle, nalíčit se nechala ještě v Praze, než vyjela do Karlových Varů. "Já s sebou montérky, tedy smoking, vozím běžně. Teď jsem to měl ale zpestřené ještě o focení s Benem Renčem. Proběhlo i nějaké líčení a pudrování, ale stihl jsem se zpotit jako kůň, tak už je asi všechno pryč," smál se Michal.

Léto budou mít manželé pracovní, na pořádnou dovolenou, jak prozradili, se chystají se syny až v září, i to mj. svěřili v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám