Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová (30) je aktuálně v New Yorku, kam vycestovala se svým partnerem Přemkem Forejtem (37) za částečnou oslavou 30. narozenin. Krásná zpěvačka a herečka tuhle americkou cestu sdílí se svými fanoušky. Některé z nich velmi překvapila snímkem v odhalenějším outfitu, který nechal jemně vyniknout také její ňadra.

Tyhle modely nejsou pro Evu nic extravagantního. Naopak se v nich cítí skvěle a chválí je i kolemjdoucí.

„Potkali jsme spoustu úžasných a milých lidí. Všichni se usmívají a několikrát za den mi cizí lidé pochválí outfit. Většinou mám odhalené bříško nebo zadek, a dokonce mi jednou byla vidět i prsa. A zbláznilo se z toho jen pár z vás na Instagramu. Protože ostatní žijou v roce 2023 a venku z jeskyně,“ napsala Eva k novému příspěvku, na kterém září ve žlutém modelu. „Nebojte. Až přijedu, zase budu nosit rolák, šátek na hlavě a celotělové pokrývky,“ podotkla s úsměvem.

Dále prozradila, že si Ameriku skutečně užívá se vším všudy. „Vše je stále krásné! Včera trochu zapršelo, ale my se schovali a kochali. Pak jsme byli v úžasné restauraci a taky v hračkářství, které ještě více probudilo moje vnitřní dítě. Byli jsme i v katedrále sv. Patricka, která je nádherná, ale vypadá to tam trochu jako kancelář než jako svaté místo. Nevadí. Zážitek. Dnes jdeme na výstavu seriálu Friends a pak s úsměvem a ruku v ruce budeme dál objevovat cizí zemi. Je nám krásně. Cítíme se krásně a jsme boží! Snad to máte taky tak,“ svěřila se svým fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám