Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dcera Ivy Kubelkové (46), tedy Natálie Jirásková (19), která je v Česku vyhledávanou modelkou, si už poprvé vyzkoušela roli herečky. A to v seriálu Jedna rodina. Dokonce se zaplete do vztahu seriálového Dominika, kterého hraje Natálčin partner Adam Mišík (26). Ten se dostane právě kvůli Natálii do průšvihu, který vede k rozchodu.

Proto se také nabízí otázka, zda se Karin v podání Natálie Jiráskové bude objevovat v seriálu Jedna rodina častěji, nebo se v něm dokonce usídlí natrvalo.

„Není to významná role. Karin provokuje Dominika, trochu se po něm plazí a snaží se na něj zapůsobit. Zatím tam mám pouze jednu repliku,“ prozradila půvabná dcera Ivy Kubelkové a po boku svého přítele Adama Mišíka se nakonec rozpovídala ještě o něco víc.

„Byla jsem nervózní z toho, že přijdu mezi profesionální herce a mám si před nimi na něco hrát. Ale pak mi došlo, že si tu ve skutečnosti všichni na něco hrajeme. Jsem ráda, že jsem si mohla vyzkoušet herectví právě vedle Adama. Ta profese se mi líbí, ale ještě jsem neměla příležitost ji úplně prozkoumat a zjistit, jestli ve mně dřímá herecký talent,“ dodala Natálie Jirásková v tiskové zprávě, kterou redakci Super.cz poskytla televize Nova.

Reklama

Další články

Načítám