Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co světem showbyznysu zamávala informace o tom, že se proutník Jaro Slávik (49) schází s hvězdou filmů pro dospělé, porotce show Česko Slovensko hledá talent po dlouhé době vyvedl do společnosti i svoji manželku Andreu Schmidtovou. Vůbec nevypadá jako blondýnky, s nimiž bývá producent k vidění. Je to půvabná drobná brunetka.

Jaro Slávik představoval svoji knihu o hledání talentů a samozřejmě v roli kmotrů nemohli chybět jeho kolegové z poroty. Křtilo se vodkou,na které se všichni porotci včetně Lucie Bílé (58) v rámci konzumace alkoholu shodnou. Lucie měla při křtu poznámku nejen o tom, že dílo ještě nečetla, ale už nyní se domnívá, že bude chytré, protože Slávik je chytrý muž.

Nadhodila také téma jeho manželky Andrey. "Upozorňuji, že Jaro Slávik je zadaný," řekla Bílá. Otázkou je, zda toto upozornění bylo pro Slávikovy fanynky nebo pro samotného producenta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám