Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Turné Special, s nímž vyrazila do světa jedna z nejvýraznějších hudebnic současnosti Lizzo (36) po vydání stejnojmenného alba, je v plném proudu. Zpěvačka aktuálně absolvuje evropskou část své koncertní šňůry, v jejímž rámci se v úterý představila fanouškům v Berlíně a ve čtvrtek v Miláně. A jak je vidět, kostýmy rozhodně nepodcenila.

Talentovaná držitelka ceny Grammy, která patří mezi nejhlasitější zastánkyně body positivity, tedy pozitivního přístupu k vlastnímu tělu, vystoupila ve čtvrtek v milánské aréně Mediolanum Forum. Lizzo se zřejmě nechala inspirovat svými kolegyněmi Jennifer Lopez, Britney Spears či Beyoncé, které s oblibou na podium nosí podobné kostýmy, které působí, jako by jejich nositelka měla na holém těle jen pár pruhů látky a štrasu, zakrývajících to nejnutnější.

Zatímco v Miláně vystoupila v červené variaci, v Berlíně to byl téměř totožný model v neonově žluté. Publikum navíc překvapila svou cover verzí hitu od německé skupiny Rammstein Du Hast.

Zpěvačka předvedla pořádně energickou show, kdy divoce pohazovala svou havraní hřívou, která dostala její fanoušky do varu. O něco méně nadšeně posléze reagovali lidé pod článkem s fotkami na internetu. Většina z nich se shodla, že jaksi nemají slov či že by Lizzo potřebovala vyměnit stylistu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám