Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ryan Reynolds (47) je obvykle samá legrácka, ale když jde o diagnózu, jakou obdržel nedávno, i jeho humor přejde. Herci našli během kolonoskopie polyp a vyšetření mu dost možná zachránilo život.

V rámci osvěty se herec podělil o video z nemocnice, které si můžete pustit níže. „Tak dobře jste se připravil, že jsem mohl odhalit jemný polyp na pravé straně vašeho tlustého střeva,“ je slyšet lékaře, jak Reynoldsovi sděluje diagnózu.

„Tohle vám pravděpodobně zachránilo život. Bez legrace. Bez dramatizování,“ dodal.

Ryan se rozhodl natočit zákrok, aby zdůraznil důležitost prevence. Sám šel na kolonoskopii kvůli sázce. Vsadil se s Robem McElhenneym, se kterým spoluvlastní velšský fotbalový klub Wrexham AFC.

Sázku nakonec prohrál a musel natočit, jak jde na kolonoskopii. A ještě že tak. „Příprava ani zákrok nebolely. Nejtěžší bylo to všechno natáčet,“ nechal se slyšet Ryan.

S kolegou doufají, že video poslouží vyššímu cíli. „Rádi bychom odbourali stigma, které panuje kolem této procedury, která vás může i zachránit,“ dodal tentokrát bez svého pověstného humoru.

Prekancerózní polyp našli před pár lety ve střevech i herci Willu Smithovi. I ten si chtěl z legrace natočit vlastní kolonoskopii pro svůj youtubový kanál. Po obdržení diagnózy mu ale spadl hřebínek.

Ryan Reynolds sdílel záznam z kolonoskopie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám