Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár lety hýřil karlovarský filmový festival jednou luxusní párty za druhou. Velké firmy je ale v rámci celosvětové finanční krize omezily a zaměřily se na akce určené nejen pár vyvoleným, ale široké veřejnosti. Místo párty za milióny pořádají prezentace anebo hudební festival, což vyjde levněji.

Na letošním festivalu se našlo jen málo výjimek. Super.cz zavítal na párty finanční skupiny Karla Komárka, která byla každopádně nejexkluzivnější akcí a odpovídat tomu mělo i oblečení návštěvníků. "Všimli jste si, že se každým rokem oblékání zlepšuje?," konstatovala i módní návrhářka Beata Rajská.

Večírek probíhal v prostředí Mlýnské kolonády, a tak dával hostům prostor na kreativitu. Dámy toho ale moc nevyužily. Většina zvolila malé černé, které ale podtrhly doplňky v podobě drahých šperků, jako to udělala například partnerka Karla Komárka Štěpánka Selicharová anebo bývalá Miss ČR Terezie Dobrovolná, která také žije s miliardářem.

Jinou barvu než černou zvolily jen manželky festivalových šéfů Jiřího Bartošky (77) a Kryštofa Muchy. Několik pánů zapomnělo doma saka a přišli jen v košili, což nebylo zrovna ideální volbou.

A doslova módním peklem byl outfit, v němž dorazila reportérka Martina Jandová s přítelem Danem Dobiášem. "Šatů mám s sebou spoustu, ale netušila jsem, že ta párty bude tak exkluzivní," omlouvala se Martina.

Související témata:

Další články

Načítám