Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, jak se dostat při rozhovoru s Romanem Vojtkem (52) od zdravé životosprávy k odhalování intimních partií, nebylo složité. Kdyby na sobě nemakal, asi by si těžko dovolil ukazovat nahatý zadek, zvlášť v konkurenci dvou dalších, mladších kumpánů.

S Romanem jsme se potkali na podzimním grilování, i on je doma pánem svého zahradního grilu, ale byly doby, kdy maso vůbec nejedl. „Na vysoké škole jsem byl chvilku veganem. Ale pak jsem se začal úplně ztrácet, psychicky i silově. Tak jsem se k masu vrátil a teď jsem vyloženě masožravec. Maso mám rád, je pro mě důležité,“ míní.

Teď se Roman cítí po všech stránkách dobře, i po té fyzické. Díky tomu také obšťastnil své sledující snímkem nahého zadku. „Můžu si dovolit zadek fotit, protože ho mám hezky upraven,“ smál se. S ohlasy byl ovšem spokojený.

Čekal jsem to horší v tom smyslu škaredých komentářů. Ale většinou dámy psaly, že dobré. Jsme na fotce tři chlapi s věkovým rozdílem po deseti letech, 51, 41 a 31, takže si mohly vybrat,“ dodal s tím, že anketu o nejhezčí zadek dávat nechtěl. Co kdyby nedopadl nejlépe.

Na fyzičce, aby si pevný zadek udržel, prý moc nemaká. „Chvilkami mám období, kdy trochu cvičím, ne tedy v posilovně, ale sám doma. Moc často to není. Udržuju se tím, že máme doma tři děti a teď přibude čtvrté, to je pak běhu a shonu,“ doplnil Roman, kterého jsme potěšili, když jsme mu řekli, že zvedání dětí je na zadek ten nejlepší cvik.

Reklama

Další články

Načítám