Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Photoshop neboli úprava fotek je určitě dobrá věc, někdy se ale kvůli ní stane trapas, který si pózující člověk za rámeček nedá. Lidé se teď dohadují nad tím, jestli jedna z vánočních fotek Kim Kardashian (43) udělala z podnikatelky ženu se šesti prsty.

Sváteční snímky celebrit bývají velmi vyšperkované, lidé jsou na nich krásní a bezchybní. U Kim Kardashian a celé její rodiny toto pravidlo platí dvojnásob. Vánoce jsou pro ně velmi důležité a kromě monstrózní výzdoby každý rok čekají fanoušci i na momentky všech členů, které většinou přetékají luxusem. Matka čtyř dětí Kim Kardashian se nechala nafotit se všemi svými ratolestmi, které má s Kanyem Westem, hned před několika stromky, které zdobí její dům. Na veselé sérii fotek ovšem lidi zaujal jeden detail. A to, že na snímku s dcerou North má Kim podivně vyobrazenou ruku.

„Proč máš na čtvrtém obrázku dva palce?“ ptá se Kim jedna ze sledujících na sociální síti. A právě tato otázka rozjela vášnivé debaty o tom, jak se to vlastně s rukou influencerky má. „Je to její levá ruka, proboha, lidi, nedělejte ze všeho drama,“ píše komentující pod článkem v magazínu Page Six. Další lidé ale s vysvětlením zásadně nesouhlasí. „Hledej paži, ke které by byla připevněna ruka, začni u toho ramene,“ odpovídá další čtenář. „Proč je influencerka? Faleš, faleš, faleš. Je smutné, že to je všechno, o čem může někoho přesvědčit,“ rozčiluje se třetí. A jak je to s rukou Kim Kardashian podle vás? Jestli se v mezisvátečním období nudíte, zkuste i vy rozklíčovat, jak se to s palci na vánoční fotce vlastně má.

Je podle vás fotka špatně upravená?
Ano, určitě je to špatný photoshop
56,4 %
Ne, vyobrazeny jsou obě její ruce
43,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3410 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám