Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos se po letech s rodinou stěhovali, takže bude Hanka Kynychová (56) s manželem, synem a dcerami poprvé trávit Vánoce v novém prostředí. "Jsem v takovém vnitřním napětí, aby to v novém domečku, kde jsme v nájmu, bylo hezké. Protože děti vlastně celý svůj život slavily Vánoce na Točné v domečku, Flip 23 let a holky skoro 15 let," svěřila se Hanka.

"Tady v novém domečku vlastně ani nevíme, kde bude stát stromeček, protože domeček je menší, a všichni jsou z toho takoví přepadlí. Takže já se snažím mít doma všechno hezké a nazdobené, aby ty Vánoce byly takové, že jim vlastně ani nedojde, že jsme se přestěhovali a doufám, že se mi to povede. Koupila jsem i soby, což bych normálně asi nekoupila, ale ono to udělalo tolik radosti a to nejen dětem, ale i mně a mému muži, takže u nás budou Vánoce nejsvětýlkovatější, jaké kdy byly," vyprávěla.

Podrobně jsme rozebrali i dárky, které chystá. "Holky mi dorůstají. Doufám, že Sofinka už růst nebude, protože jinak by byla basketbalistka. Takže se přiznám, že tady dávám už více na kvalitu a kupuju dětem kvalitní věci, protože doufám, že z nich pár let nevyrostou. Když byly malinký, tak jsem samozřejmě dávala přednost levnějším značkám, protože rychle rostly. Dárky kupujeme dětem tak, aby děti pod stromečkem měly stejný počet dárků a zhruba ve stejné cenové relaci," vysvětlila.

Padla ale i jedna stížnost. "Můj manžel mi pod stromeček kupuje každý rok spodní prádlo. Já vždycky dělám jéééé, ale pak ho přes rok moc nenosím, protože se úplně netrefuje do mého vkusu. Já mám ráda svůj střih kalhotek a pohodlné podprsenky bez kostic, oblíbila jsem si braletky. Budu doufat, že si přečte tento článek a třeba se letos trefí," smála se Hanka, která tedy podle nás podprsenku nosí leda ve fitku, protože na společenských akcích ji potkáváme bez ní.

Hanka se svým nadačním fondem myslí i na děti z dětských domovů, s nimiž dlouhodobě spolupracuje. "Jedeme na besídky, máme za sebou Humpolec, čeká nás Most. Jsem šťastná, že se i letos podařila akce Dopisy Ježíškovi a děláme radost deseti domovům. Doba není jednoduchá, tak jsou domovy po celé ČR rády za podporu. Bohužel často bývá podpora jen ve velkých městech a na ty další se zapomíná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám