Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Šenková (31) byla v SuperStar roku 2009 jednou z hlavních favoritek. I po letech se stále věnuje hudbě a je to maminka devítiletého syna.

Právě kvůli svému milovanému synkovi má za sebou boj u soudu. „Měla jsem trochu rodinné problémy s bývalým partnerem, jeho otcem, který se rád napije, a tak nás neminul soud, který dopadl ve prospěch mě a syna. S novým přítelem, který se mnou žije už 2 roky, chceme postavit domeček nedaleko Poděbrad, a budu věřit v lepší a příjemné zítřky,“ svěřila se Leona Super.cz.

Hudba je stále její velká vášeň. „O víkendech nadále koncertuji, zpěvu jsem se nevzdala a také mě lidé mohou slyšet v živých vysíláních na Rock rádiu, kde moderuji rockový víkendy. SuperStar mi kdysi dala zkušenosti, otevřela mi oči nad světem, a zároveň mě blíže dostala k tomu, co miluji, a to je hudba a s ní vše spojené.“

Fanoušci ji můžou aktuálně vidět na stagi s další známou tváří z talentové soutěže. Výhercem X Factoru Jiřím Zonygou. A to díky náhodě. Loni s operní pěvkyní Monikovou Sommerovou pracovaly na duetu. Nakonec oprášily skladbu Vltava (Má vlast), kterou otextoval Ladislav Štaidl a nazpíval Karel Gott. To zapříčinilo vzniku seskupení 4 Rockeři, kde zpívá Leona a Jirka s Honzou Vytaskem a Milanem Devinnem. Natočili již 17 písní a dva klipy. „Dále nás čeká nejbližší koncert ve Slaném nebo v Čáslavi. Věříme, že si své fanoušky najdeme,“ doplnila během našeho rozhovoru Leona Šenková.

Reklama

Další články

Načítám