Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejúspěšnějších hokejových brankářů světa. Coby podnikatel a samozvaný vizionář však Dominik Hašek nejednou narazil. Teď chce zkusit štěstí v Senátu. Hodně lidí tím potěšil. Najde se ale i dost těch, kteří říkají, že to není dobrý nápad. Co na jeho obranu řekla Markéta Pekarová Adamová (39)?

„Žádný zápas nejde vyhrát bez kvalitního brankáře. My jsme pro boj o Senát získali toho nejlepšího,“ nechala se slyšet předsedkyně TOP 09, za kterou slavný Dominátor kandiduje.

„Pana Haška bych v Senátu viděla moc ráda,“ zasnila se přející Dana, která si slavného sportovce a méně slavného podnikatele umí v křesle senátora velmi dobře představit. Má za to, že má pro výkon této funkce ty nejlepší předpoklady. Ne všichni jsou ale téhož názoru.

„Kde bere tu drzost. Jen tak dál. Pro prachy všechno. Šílená doba,“ reagovala na sociální síti na kandidaturu Dominika Haška paní Hana, která nepřímo poukázala na fakt, že ne ve všem podnikání se slavnému hokejovému brankáři dařilo.

„Senát je pro nás nenahraditelnou a důležitou pojistkou demokracie. Chceme, aby v něm byly kompetentní osobnosti, které to s demokracií myslí vážně. Tyhle předpoklady všichni naši kandidáti splňují,“ řekla na jeho obranu Pekarová Adamová.

Reklama

Další články

Načítám