Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vydávala svůj nový diář, vedli jsme s herečkou Evou Burešovou (30) velmi otevřený rozhovor. Tématem byla jak práce a rodina, tak její psychické zdraví. Přiznala, že trpěla úzkostmi a panickými atakami. A křehkou psychiku má pořád.

Od třinácti let bojuji se stavy úzkosti. Měla jsem i panické ataky. Ve dvaadvaceti letech jsem je měla tak silné, že jsem nedokázala vycházet z bytu. Trvalo to dva tři měsíce. Pak jsem se z toho sice nějak dostala, ale pořád bojuji s nějakou psychickou slabostí,“ svěřila Super.cz Eva, která s ohledem na to začala spolupracovat i s organizací Nepanikař, která se věnuje psychickým problémům mladých lidí.

„Je důležité najít vnitřní sílu, aby vás negativní lidé neovlivnili. Nenávistní lidé tady budou vždycky. A čím víc budeš vidět, tím víc tě budou nenávidět. Kolikrát si o sobě přečtu tak zlé věci, a i když to nevyhledávám, ti zlí lidé se k tobě cestu najdou,“ svěřila Eva, které prý nejvíce pomáhá víra a vděk.

„Pomáhá mi víra v to, že ty cesty jsou pro mě nějak vymyšlené. Vždycky jsem si říkala, že když je člověk dobrý, dobré se mu děje, byť si to zrovna v tu chvíli nemyslí. A jsem vděčná za to, že mám dvě děti, rodinu, která má kde bydlet, co jíst a pít. Mám práci, která mě nejen uživí, ale můžu svými financemi pomáhat dál. Vždycky, když je mi nejhůř, uvědomím si, co všechno hezké pro mě ten nahoře, já nebo kolegové udělali. Ale bojuju s tím. Bojuju s hejty, s lidmi, co o mně píší zlé věci. Ale snažím se být silná, abych pak mohla říkat ostatním, jak to mají dělat,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám