Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že má herečka Camila Morrone (25) senzační postavu, to víme dávno a nikdo o tom nepochybuje, ale jak je vidět, ani její tatínek se rozhodně v plavkách nemá za co stydět!

Camila, jež si odbyla herecký debut před deseti lety ve snímku Bukowski v režii Jamese Franca, chvíli relaxovala na ručníku a chytala bronz. Aby dosáhla co nejrovnoměrnějšího opálení, srolovala si kalhotky od plavek do nejmenší možné velikosti a horní díl bikin sundala úplně.

Pětadvacetileté americké krásce, která odstartovala kariéru jako modelka, tentokrát nedělala na pláži v Malibu společnost její láska Leonardo DiCaprio, nýbrž otec Maximo Morrone. Čtyřiapadesátiletý rodák z argentinské Mendozy je rovněž hercem, a jak je vidět, je asi i v lepší kondici, než samotný Leonardo.

Také Camilina maminka Lucila Solá je z oboru. Půvabná brunetka narozená v Buenos Aires vedle dcery vypadá spíš jako její sestra. S Morronem jí manželství nevyšlo a v roce 2006 se rozvedli, rovněž její další vztah s Alem Pacinem se po několika letech rozpadl.

Reklama

Další články

Načítám