Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Staronový partner Natálie Kočendové, fotbalový brankář David Vitásek, se podělil s fanoušky o nepříjemný zážitek. V Amsterdamu ho před startem letu do USA kvůli alkoholu vyhodili z letadla. Podle něj to ale bylo nespravedlivé, protože prý vůbec nepil, a své rozčilení dal patřičně najevo.

„Vyhodili mě z letadla kvůli cizím lidem. Byl jsem v letadle směr New York a seděl jsem mezi nějakým párem. Oni si dali panáka na cestu, já jsem si vzal kinedryl. Smáli jsme se společně. Pak přišla letuška a sebrala jim ten alkohol. Tak se omluvili a prý vše v pohodě,“ začal popisovat David nepříjemný incident.

Za pár okamžiků ale začalo drama. „Za chvíli ta letuška přišla znovu a s dalšími kolegyněmi ze security a vyvedli je. A mně najednou taky řekli, že musím pryč. Tak jsem řekl, že já ty lidi neznám. Začal jsem být hnusnej, prostě nepříjemnej. Dopadlo to tak, že jsem musel odejít z letadla i já. Američany to nezajímalo. Nechápu, jak se tohle může stát, že mě vyhodí z letadla kvůli lidem, kteří vedle mě chlastají. Jsem n*sranej,“ dodal ve vzteku David.

@david_vitasek

Crazy story

♬ původní zvuk - VITAS 🦒

Na letišti pak přemítal, jak se do USA dostane a zda by se raději neměl vrátit domů. Nakonec odletěl jiným spojem přes Londýn.

Reklama

Další články

Načítám