Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět oslovily svého dvorního návrháře Jakuba Ponera, aby na předávání cen Český slavík vyrazily parádně sladěné. Radana Labajová, Katka Brzobohatá a Nikola Šobichová z kapely Holki se mezi mladší konkurencí ve svých rudých róbách rozhodně neztratily.

„Byl to nápad Ponerů, z naší strany je velká spokojenost, takže to nehodláme měnit,“ řekla Super.cz Katka. Z hlubokého dekoltu byla obzvlášť nervózní Radana, která na ně není tolik zvyklá. „Radši jsem to zalepila. Ale zase se mi to rozevírá dole,“ poznamenala ke svým šatům.

Když už máme ty prsa, tak je ukazujeme,“ smála se Katka a Nikola pokyvovala. Všechny tři si nechaly svá ňadra vylepšit u plastického chirurga, Radana kvůli tomu, že jí objevili špatné geny, které způsobují větší genetickou zátěž pro rakovinu. Ujistila nás, že je zdravá.

Holki rozhodně nepatří do starého železa. Zpěvačky, které mají dohromady šest dětí, příští rok oslaví 25 let na hudební scéně. „Taky na to už vypadáme. Ale bude to velké,“ konstatovaly zpěvačky, které si prý na pracovní příležitosti rozhodně nestěžují.

Reklama

Další články

Načítám