Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Josef Vojtek (58) vyráží na společenské akce jen málokdy. Protože ale hraje v Divadle Hybernia a jeho majitel otevíral nové slovenské bistro, pozvání přijal. „Slušnost je slušnost a navíc mám slovenské předky a mám  slovenské jídlo rád,“ vysvětloval.

Pepa se sice kochal salámky, žádný si ale nedal. Počká prý, až bude klidněji, až po slavnostním openingu. „Jsem salámový typ, ale celou šišku si nedám. Hlídám se. Na podzim jedeme turné, tak nemůžu začít shazovat až předtím, to bych taky nemusel vydržet,“ míní Vojtek, kterého mimo koncertů s Kabáty můžeme vidět i v muzikálech Troja v Broadwayi a Tarzan, který se v dubnu vrací do Hybernie. „Tam mě ale nepozná ani můj mobil, protože jsem opice,“ smál se Pepa.

S rockerem jsme si povídali i na téma jeho životního stylu, který se hodně uklidnil. „Mám rád ve všem pořádek a řád. Vstanu v šest, v sedm jdu ven se psy, pak vezu já nebo moje žena Jovanka děti do školy. A pak se nejdřív buď najím a pak cvičím, nebo naopak. Nechodím nikam do posilovny, cvičím s činkami ve studiu, tak tři čtvrtě hodiny až hodinu podle videa. Cvičení je pro mě důležité, už mi táhne na šedesát, tak abych se úplně nerozpadl. Ale funguje to, někdy mě ani nebolí záda,“ vyprávěl.

Šedesátiny bude mít Pepa 21. června 2025. Žádnou velkou akci k tomu ale nechystá. „Speciální koncert nebude, my máme s Kabáty megakoncerty pořád. Na podzim jich je dvacet, jedeme zimní stadiony a haly. O2 arenu už máme dvakrát vyprodanou. Já jako Josef Vojtek nic velkého dělat nebudu, nepotrpím si na to. Oslavíme si to s pár kamarády a rodinou,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám