Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok oslaví bývalá moderátorská hvězda a také neúspěšná politická kandidátka na cokoli Jana Bobošíková 60. narozeniny. Stále se udržuje v kondici a vypadá skvěle. Po dlouhé době se Jana objevila ve společnosti.

Bobošíková, která kandidovala neúspěšně do Poslanecké sněmovny, do Senátu, na primátorku Prahy či dokonce v prezidentských volbách, se věnuje už léta úspěšně distribuci kosmetiky.

Vypadá skvěle a mladistvě. Jak to dělá? „Snažím se o sebe starat. Působím řadu let v oblasti beauty, snažím se hledat vychytávky a hledat kosmetické značky. A zachovávat postupy, které značky doporučují. A když člověk k tomu ještě trošku spí, nese to užitek,“ řekla Super.cz s úsměvem.

„Vychytávek mám několik, jedna je téměř padesátiletá. Každé ráno si obličej myji ledovou vodou. A ještě mám jednu vychytávku. Mám doma dva velmi tlusté štětce. Jedním nanáším denní krém, druhým noční krém. Pokožka se při tom báječně prokrví a promasíruje,“ usmívá se.

Pečuje také o své tělo. „Několikrát týdně cvičím. Posilovně se nevyhýbám,“ zdůraznila Bobošíková.

Reklama

Další články

Načítám