Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Miss World Krystyna Pyszková (25) je už tři dny v Čechách, kde rozdává jeden rozhovor za druhým. O Velikonocích navštíví rodinu v Třinci a poté už odlétá za missími povinnostmi do světa.

„V Praze se zdržím čtyři dny, poté mě čeká rodina a vzápětí moje pracovní cesta do New Yorku, pak Katar a pak začíná světová tour. Za první měsíc navštívím deset zemí. Je to opravdu hodně. Těším se na to. Cestování mě vždy bavilo,“ řekla Super.cz Krystyna.

Čeká ji návštěva afrických zemí. Nebojí se poté, co na ni africké ženy útočily na sociálních sítích a nelibě nesly, že vyhrála Miss World opět Evropanka? „Obavu určitě nemám. Je přirozené, že každý národ fandí tomu svému. Já se do Afriky těším, jezdím tam několik let. Létám do Tanzánie, kde se věnuji výuce dětí,“ usmívá se nová Miss World.

Podívat se byla už v sídle Miss World v Londýně, kde by měl být její domov po následující rok. Byt, kde by měla bydlet, zatím neviděla. „Zatím ne. Bydleli jsme v hotelu, je to kousek od úřadu Miss World. Uvidíme, co bude příště. Doufám, že můj apartmán uvidím brzy,“ přeje si.

Věří, že bude mít čas létat i domů. „Minulá vítězka je z Polska, hodně cestovala z domova. U mě by to mohlo být podobné. Není to daleko,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám