Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová hvězda, bývalá světová čtyřka Dominika Cibulková se před pár měsíci rozhodla zatočit s kily, se kterými nebyla na svém těle spokojená. Maminka dvou dětí si dala jasný cíl, a to během několika měsíců zhubnout 22 kilogramů.

„Je to pro mě velká a zásadní věc. Jdu s kůží na trh. Rozhodla jsem se dát do formy, dala jsem si osobní cíl. To znamená, že se za osm měsíců chystám zhubnout 22 kilogramů. Není pádný důvod, proč přesně 22 kilogramů, chci se dostat na určitou váhu,“ svěřila se Dominika Cibulková koncem minulého roku na sociálních sítích s tím, že bude svou cestu sdílet, což bude motivovat nejen ji samotnou, ale také může být motivací pro její příznivce.

Slovenská sportovkyně má pevnou vůli, která se jí velmi vyplácí. Za pár měsíců se Dominice podařilo v kombinaci se správným jídelníčkem a pohybem zhubnout víc než jedenáct kilogramů. Je tak za půlkou své plánované hubnoucí cesty.

„Cíl je jasný, ještě mi zbývá dát dolů 10,5 kilogramu. Víc než půlka za mnou. Pojďme,“ napsala odhodlaně Dominika, na které si fanoušci už všimli, že je výrazně hubenější. Jako například když sdílela snímek v blyštivých šatech se zdůrazněným pasem, které vynesla na Sportovce roku, který se konal v Bratislavě.

„Tady už je krásně vidět, jak hubnete,“ napsala fanynka. „Wau, skvělá postava, krásně jste zhubla,“ uvedla další. „Dominiko, to jste fakt tak zhubla?“ nevěří svým očím příznivkyně, pro kterou je Dominika také inspirací.

Reklama

Další články

Načítám