Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoroční soustředění Muže roku vždy přiláká pozornost a hosté chtějí vidět, jak vypadá dvanáctka finalistů na módních přehlídkách v oblecích i v trenkách. Letos bylo na slavnostním večeru, jímž soustředění vrcholí, opravdu narváno. Po karlovarském festivalu to byla rozhodně největší párty.

"Koukám, že vás přišlo snad víc, než jsem zval. Nevím, jak je to možné, ale jsem rád, že jste všichni dorazili, vzali jste s sebou kamarády a možná i někoho, koho jste potkali cestou," přivítal s humorem nečekaný počet hostů prezident soutěže David Novotný. Jídla i drinků bylo naštěstí dost, jen už si leckdo neměl kam sednout, ale míst k stání bylo dost. "Opravdu jsem tolik lidí nečekal, naštěstí se vešli," řekl Super.cz David.

Dvanáctku finalistů si přišla prohlédnout i řada známých tváří, z nichž část v programu účinkovala, jiní zase s Novotným spolupracují na dalších projektech. Na pódiu zazpívali například Anna Slováčková (28), Michaela Pecháčková (20), Jan Bendig (30) anebo Marian Vojtko (51). O to, aby pánové zvládli komunikaci, se tradičně postaral Jan Přeučil (87), který dorazil s manželkou Evou Hruškovou. Moderace se chopila Lenka Špillarová (38). Kdo všechno dorazil, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám