Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna z Walesu byla podle oficiálního prohlášení Kensingtonského paláce hospitalizována v londýnské klinice Marylebone, kde podstoupila operaci břicha. Podle očekávání by měla v nemocnici zůstat po dobu deseti až čtrnácti dnů.

Ve zprávě, která se ve středu objevila na internetových stránkách paláce, se hovoří o plánovaném zákroku. Následně se má princezna vrátit domů do Windsoru, aby pokračovala v rekonvalescenci za podpory své rodiny. Bližší specifikace ohledně absolvované operace palác neuvádí.

Podle Daily Mailu bude princezně pravděpodobně s ohledem na délku hospitalizace doporučeno, aby se zotavovala a byla v klidovém režimu po dobu dvou až tří měsíců, tudíž se očekává, že bude opět součástí veřejných akcí s velkou pravděpodobností až po Velikonocích.

Rovněž princ William odložil po dobu hospitalizace své manželky své oficiální povinnosti a nebude je vykonávat ani bezprostředně po jejím návratu domů. Kate a William nebudou v nadcházejících měsících podnikat ani zahraniční cesty. Královští úředníci uvedli, že v případě potřeby poskytnou aktuální informace o princeznině uzdravování.

Prostřednictvím prohlášení princezna vyjádřila omluvu všem, kterých se její hospitalizace dotkla, a vzkázala, že bohužel musí svůj smluvený program posunout.

Reklama

Další články

Načítám