Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýnský sportovní svátek Wimbledon se ani letos neobešel bez účasti z řad členů královské rodiny. Přestože vévoda z Cambridge William (41) s manželkou Catherine (42) mají po květnovém porodu druhého potomka jistě napilno, zápas Andyho Murrayho (28) si ujít nenechali a možná mu svým fanděním i pomohli k vítězství.

Současná tenisová trojka ze Skotska ovšem měla s protihráčem Vaskem Pospisilem dost práce. Reprezentanta Kanady, jehož oba rodiče pocházejí z bývalého Československa, ale nakonec obehrál 6-4, 7-5 a 6-4. V pátek se tak Murray utká s Rogerem Federerem.

Pro Catherine, která dorazila ve slušivých červených šatech ke kolenům, to ovšem nebyl první zápas na letošním Wimbledonu. V publiku nechyběla s maminkou Carole Middleton již před týdnem. V pondělí se na jednom ze zápasů objevil rovněž její bratr James s přítelkyní Donnou Air. To ovšem stále není nic oproti sestře Pippě. Tato proslulá nadšenkyně téměř do všech sportů je letos na tribuně pečená vařená.

Reklama

Další články

Načítám