Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že princ Harry (39) má slabost pro blondýnky. Potvrdil to i tentokrát, když se po jeho boku na londýnské premiéře nového filmu o Batmanovi Temný rytíř povstal objevila nová světlovlasá kráska.

Média po usilovném pátrání zjistila, že tajemnou dívkou je modelka Cressida Bonas. S princem se pak objevila i na oficiální afterparty, kde se k nim připojila Harryho urozená sestřenice Eugenie se svým partnerem Jackem Brooksbankem.

Tím ale večer pro čerstvý páreček neskončil. Vydali se spolu ještě do klubu Le Salon, kde pařili až do rána. Harry se skupinou svých přátel odjížděl domů až ve 4:15. Cressida odjížděla vlastním autem s řidičem přibližně ve stejnou dobu. Je ale možné, že následovala svého milého do paláce.

„Princ Harry s partou si mohli protancovat podrážky, ani na chvíli se ale nevzdaloval od té překrásné blondýnky. Než ve čtyři odjeli, seděl vedle mí a hrál si s jejími vlasy. Dívky odešly jako první, Harry asi pět minut po nich,“ prozradil deníku The Sun nejmenovaný zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám