Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro následníka britského trůnu, prince George (10), je dnes velký den! Slaví totiž své první kulatiny. A jak už bývá u královské rodiny dobrým zvykem, podobná sláva si pochopitelně žádá novou památeční fotografii.

Tu Kensingtonský palác zveřejnil už v sobotu ráno. Snímek desetiletého George byl vyfocen ve Windsoru a jeho autorkou je fotografka Millie Pilkington, která letos nafotila rovněž snímky na rozkvetlé louce k osmým narozeninám princezny Charlotte. Vytvořila rovněž zábavnou sérii momentek k pěti letům malého Louise, kde s maminou jezdí na zahradním kolečku.

K příležitosti narozenin každého ze tří potomků prince a princezny z Walesu se již tradičně objevují na oficiálních stránkách Buckinghamského paláce či na sociálních sítích jejich rodičů nové snímky.

V minulosti za fotoaparátem obvykle stála samotná Kate, ale zdá se, že po loňské kritice královského fotografa Johna Swannella, přenechává tuto tradici jiným. Swannell byl toho názoru, že princezna ‚zmařila naděje generaci fotografů’ a svým jednáním tak jednoduše znemožňuje těmto fotografům se zviditelnit.

Naposledy jsme se minulý měsíc mohli těšit z kouzelné dvojice fotografií ke Dni otců, na nichž jsou zvěčněni princ William s Georgem, Charlottou a Louisem před hradem Windsor. Čtveřice sladěna do modré barvy seděla na dřevěné lavici, která byla umístěna před hrad jako vzpomínka na 90. narozeniny královny Alžběty II. v roce 2016. Jejich autorkou byla rovněž fotografka Millie Pilkington.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám