Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) měla v posledních týdnech plnou hlavu starostí. Rozhodovala se, jestli své dva syny pustí s jejich otcem začít nový život na Havaji. Nakonec se rozhodla, že ano a fanouškům teď ukázala, že je v pořádku a zase jim může předvádět tanečky. I když se její tělo trochu změnilo.

Zpěvačka svým sledujícím v minulosti celkem pravidelně ukazovala svá taneční vystoupení, která vznikala uprostřed jejího obýváku. Její postava byla bezchybná, jediné faux-pas nastalo ve chvíli, kdy jí z crop topu nedopatřením (nejspíš) vykouklo ňadro. Nedávno se ale odmlčela a důvodem mohla být složitá rodinná situace, kterou musela řešit. Její exmanžel Kevin Federline jí požádal, zda se může s jejich společnými syny přestěhovat z Kalifornie na Havaj a Britney s odpovědí váhala až do doby, než jí její bývalý manžel pohrozil soudem. Zpěvačka nakonec svolila, na své sociální síti pak beze slov sdílela archivní fotku s jedním ze svých synů.

Pokud se ale fanoušci báli o její psychický stav, mohou být v klidu. Britney se opět vrátila se svým legendárním tanečkem, i když něco se přeci jen změnilo. Už na první pohled je vidět, že se její křivky malinko zakulatily a břicho už není tak vysekané jako dřív. I sama zpěvačka kila navíc přiznala. „Přibrala jsem, ale alespoň mám zadek a můžu s ním hýbat celý den,“ napsala ve španělštině ke dvěma tanečním videím. Jak je vidět, Britney její trochu zvýšená váha rozhodně nevadí a dokonce si oblékla snad ještě menší bikiny než dříve. Zpěvačka před časem otěhotněla se svým současným manželem Samem Asgharim, téměř před rokem ale bohužel o miminko přišla. Pokud by tak její stoupající váha měla s mateřstvím něco společného, byla by to pro ni jistě ta nejlepší zpráva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám