Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Je to vždy v tomto stadiu těhotenství, že když vidím své „netěhotné“ fotky a videa, žasnu nad pružností těla,“ napsala těhotná lektorka fitness a jógy Hilaria Baldwin, manželka herce Aleca Baldwina, k záběrům, které s fanoušky sdílela na Instagramu. Ne se steskem po štíhlé figuře, naopak. Vyznávala se z obdivu, co (ženské) tělo dokáže.

Na videu štíhlá a pružná Hilaria stojí na rukou u zdi a kolem ní si hrají dvě z jejích čtyř dětí, synové Rafael a Leonardo.

„Jsem tak vděčná, že jsem si mohla už tolikrát projít těhotenstvím a potkat své děti. Strach z toho, co přijde, který jsem cítila, když jsem čekala první Carmen, teď zcela zastínil klid a přijetí všech změn, které jsou nutné k tomu, abych přivedla toho človíčka na svět,“ napsala.

Své tělo si Hilaria hýčká, mj. právě cvičením jógy, aktuálně uzpůsobené jinému stavu. Mimo těhotenství ji dle svých slov nepraktikuje proto, aby zhubla a zpevnila se, to je prý vedlejší efekt. Cvičením tělu říká, jak si ho váží. „Pohyby a dýchání, protahování, kardio a rýsování. Dávám svému tělu pozornost, o jakou si říká a jakou si zaslouží. Být fitness instruktorkou jsem si vybrala proto, abych pomohla i ostatním lidem najít tu sebe-oslavující blaženost, která vychází z úcty k našemu tělesnému chrámu.“

Momentálně žádné lekce nevede, čeká páté dítě. Otěhotnět se jí podařilo po dvou potratech. Fanouškům ale nahrává videa, na nichž jim ukazuje, jak se dá efektivně cvičit i doma a se čtyřmi malými dětmi kolem. S manželem má dceru Carmen a syny Leonarda, Rafaela a Romea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám