Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rosamund Pike za sebou má nepříjemný pád na lyžích. Úraz se jí stal po Vánocích, a ještě na Nový rok prý její obličej, a především pak brada, vypadal hrozivě. Dnes byste na ní nic nepoznali.

V rozhovoru pro americký People si Pike pochvalovala, že se jí zranění dobře hojí, i když bradu má stále ještě „dotlučenou“.

„Tohle není má preferovaná strategie pro vstup do gala sezony. Opravdu si nechcete potlouct obličej dva týdny před Zlatými glóby,“ podotkla Pike.

Zranění se tak dobře a rychle zhojila, že na zmíněné akci nebylo nic poznat. Kromě make-upu si herečka pomohla také fascinátorem, díky kterému její obličej rámovala černá krajka, která odváděla pozornost. Jakoukoli nesrovnalost v obličeji dokonale zakamuflovala.

Na nejnovějších fotkách z dalšího předávání cen, tentokrát z Critics´ Choice Awards, už Pike závoj odložila. Zdálky byste ani tak nic nepoznali, snad jen zblízka v detailu bylo vidět, že na bradě má pozůstatek odřenin…

Související témata:
Rosamund Pike

Reklama

Další články

Načítám