Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že láska prochází žaludkem? Není tomu tak v případě prezidentského kandidáta a šéfa Slovenské národní strany (SNS) Andreje Danka a jeho drahé polovičky, 1. vicemiss Slovenska 2021 Sylvie Šulíkové.

Celé Slovensko se nyní směje tomu, že zatímco se ještě před nedávnem slovenský politik chlubil luxusní dovolenou ve Spojených arabských emirátech, po návratu do vlasti se žádný blahobyt nekoná.

Poté, co se dvojice opájela krásou šestihvězdičkového hotelu a kráska velebila své silikonové vnady, které „vyrazily poprvé na dovolenou“, přišel strmý pád. Fotografové deníku Plus7Dní zachytili Šulíkovou, která inkognito vyrazila pro oběd.

Kdo by čekal prominentní restauraci pro vybranou klientelu, byl by asi dost překvapený. Expartnerka hvězdy Love Islandu Viléma Šíra si pro jídlo přišla v džínách, dlouhém černém kabátu a s kšiltovkou naraženou do čela. Evidentně jí hodně šlo o to, aby ji, pokud možno, nikdo nepoznal.

Inu tato snaha se bohužel minula účinkem, a tak se u našich východních sousedů výborně baví tím, že Dankovi jeho mladá partnerka ani neuvaří. Jistě má jiné přednosti, kterých si prezidentský kandidát velmi cení. Už to, jak o něm hezky mluví.

„Je velice vtipný, pozorný a je to velký gentleman. Ve skutečnosti je úplně jiný, než jak ho vidíte a vnímáte na obrazovkách. Je to skvělý člověk s dobrým srdcem a já děkuji, že je mojí součástí,“ uvedla na adresu šéfa SNS Šulíková.

To pak přimhouříte oko nad tím, že vaše drahá polovička neumí (moc) vařit…

Související témata:
Andrej Danko

Další články

Načítám