Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista David Pastrňák exkluzivně pro redakci Super.cz minulý rok prozradil, že se bude ženit. Za manželku si vezme svou krásnou partnerku Rebeccu Rohlsson, se kterou vychovává malou dcerku Freyu Ivu.

„Jo, jsme zasnoubeni. Zásnuby proběhly ve Francii, takže jsme zasnoubeni už od minulého léta,“ řekl David s tím, že netuší, zda svatba proběhne v Česku nebo za hranicemi.

Zřejmé ovšem je, že se veselka uskuteční už letošní rok. Jeho krásná snoubenka má totiž za sebou rozlučku se svobodou, kterou sdílela i na svých sociálních sítích.

Dle fotografií je znát, že šlo o pořádnou party. „Tak rozmazlovaná a tak vděčná za tuhle rodinu daleko od domova,“ uvedla Rebecca k několika fotografiím ze svého loučení se svobodou, kde měla spousty kamarádek.

Budoucí paní Pastrňáková se tematicky oblékla do bílých šatů, které doplnila střevíčky na vysokých podpatcích. Dočkala se také dortu, vana byla kompletně zakrytá alkoholem a kreativní kamarádky jí nechaly vytvořit i samotného Davida Pastrňáka v životní velikosti. Podívejte se v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám