Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) opět baví své fanoušky momentkami z cest po světě. Oblíbený moderátor tentokrát vyrazil se svou rodinou do Ománu, kde jsou ubytováni v jednom z nejluxusnějších resortů.

Ten je postaven ve stylu ománské rybářské vesničky, je obklopen horami a nabízí luxusní vilky s vlastním bazénem i wellness. Leoš Mareš pak pobavil videem se svou rozkošnou dcerou Alex, kterou si posadil za krk, když vychutnávali zmrzlinu. Ta pak Alex stekla přímo do vlasů táty.

„Jsou chvíle, na které sám nezapomenu. Tady jsem ale rád, že to někdo natočil, protože jsem vlastně vůbec neviděl, co ten pidižvík nahoře dělá,“ napsal moderátor k úsměvnému videu, kde se na moment ukázala i Monika, aby zmrzlinu s úsměvem utřela.

„Ta je tak roztomilá. A vy taky,“ napsala fanynka s úsměvem. „Monika je super. Tím kapesníčkem přejela vlasy a vyřízeno. Úžasňáci,“ podotkla další. „Tomuhle se říká štěstí,“ dojímají se sledující, kterých má Leoš Mareš více než 1,2 milionu. Rozkošné video už tak vidělo téměř půl milionu lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám