Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostory pražské Lucerny se rozezněly hity Nadi Urbánkové (†83), které tak připomněly, že to byl rok, co nás navždy legendární zpěvačka opustila. Zemřela loni 3. února. Její písníčky publiku zazpívali například Eva Burešová (30), Leona Machálková (56), Michal David (63) nebo Bára Kodetová (53) s manželem Pavlem Šporclem (51).

Herečka a zpěvačka překvapila všechny přítomné hned od prvního okamžiku, co se objevila na jevišti. Sympatická tmavovláska na své vystoupení vynesla lesklé upnuté šaty, které do milimetru obkreslily její postavu. Lidé si mezi sebou špitali, že je Bára hodně odvážná.

To, jestli je s její postavou vše v pořádku, rozhodně neřešila a podala brilantní pěvecký výkon. Navíc zavzpomínala na Naďu. Zpěvačku už má navždy spojenou se svým tatínkem Jiřím Kodetem. Jako malá pobíhala po zahradě a prozpěvovala si. Její tatínek jí řekl, že by si měla poslechnout právě paní Urbánkovou, že se jí její hudba a zpěv budou určitě líbit. A měl pravdu. Naďa Báru ohromila už jako holku. „Od té doby jsem opravdu hodně poslouchala její písničky a jsem za to velmi ráda,“ svěřila se divákům Bára Kodetová.

A jak se líbí herečka a zpěvačka v těchto šatech vám?

Co říkáte na šaty Báry Kodetové?
Je to bomba!
88,2 %
Vypadá šíleně
4,5 %
Měla by volit méně výrazné šaty
7,3 %
Celkem hlasovalo 5147 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám