Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepotrpí si na oznamování novinek ze soukromí na sociálních sítích, takže to, že je opět těhotná, vyšlo najevo, až když představitelka jedné z hlavních postav kriminálního seriálu Odznak Vysočina dorazila s bříškem na tiskovou konferenci domovské televize Nova.

Simona Hába Zmrzlá bude maminkou už potřetí. „Říkala jsem si, že když sem přijdu, tak to všichni uvidí a nemusím to nijak oznamovat. Tedy manžel a nejbližší rodina to samozřejmě vědí,“ smála se. Ve vysvětlování, zda třetí dítě plánovala, se trochu zamotala, každopádně úplné překvapení to prý nebylo.

Těhotenství nezkomplikovalo ani její pracovní plány. „Akorát jsem stihla dotočit třetí sérii Odznaku Vysočina. A to malinké stihne trochu vyrůst, než bude další série,“ prozradila s tím, že je na začátku třetího trimestru. Do práce se chce vrátit brzy a ještě v lednu by měla hrát divadlo. „Co si budeme povídat, v dnešní době to bez práce moc nejde. Člověk musí pracovat, aby měl z čeho živit rodinu,“ krčila rameny.

S dětmi jí prý pomůže jejich babička, i když nejstarší dceři už je jedenáct, tak s ní není aktuálně tolik starostí. „Snad je s tím tedy paní babička smířená,“ usmívala se Simona.

Reklama

Další články

Načítám