Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Petra Němcová (44) tři roky po tragickém zemětřesení, které srovnalo Haiti se zemí, přiletěla do země, která si prožila peklo. Modelka pomáhá místním se svojí nadací, a proto na třetím výročí od katastrofy nemohla chybět.

Žádné lodičky, sexy šaty a dokonalý make-up. Petra obcházela místní školy, kterým s nadací pomáhá, bez jakékoli známky make-upu a vlasy jí zdobily jen sluneční brýle. A přesto byla nádherná.

Petra jako jedna z mála světových modelek má nádhernou tvář i nenalíčená. Chvílemi měla dojetím slzy v očích. Bylo vidět, že jsou jí místní děti vděčné a z návštěvy slavné modelky mají upřímnou radost.

"Vím, jaké je to přežít tsunami. Důležité je posbírat střepy a začít znovu. Lidem na Haiti se to daří. Pokaždé, když přiletím, vidím pokrok," řekla Němcová. "Nevynechala jsem jedinou ze škol, která je financována z mé nadace. Tolik štěstí a radosti v očích dětí, že se můžou učit, jsem nikdy neviděla," dodala světová topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám