Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svalovce Jasona Momou (39) na udílení Oscarů doprovodila manželka Lisa Bonet (51), ta ovšem nebyla zdaleka jedinou hercovou ozdobou. Fanoušci si nemohli nevšimnout, že si k růžovému obleku herec navlékl na zápěstí i gumičku ve stejné barvě. Kvůli módnímu retro doplňku ho dokonce začali popichovat na sociálních sítích.

„Z té gumičky nemůžu. Jason se právě stal módní ikonou,“ napsala jedna z fanynek na Twitteru a těžko odhadnout, jestli to myslela jako poklonu, nebo ironicky. Na hercovu obranu bychom chtěli říct, že sametová gumička je značky Fendi a navíc měla dobré odůvodnění!

Momoa gumičku navlékl, aby vzdal hold nedávno zesnulému návrháři Karlu Lagerfeldovi. Ten jakožto někdejší kreativní ředitel značky vytvořil gumičku v 80. letech. Netřeba doplňovat, že tyto gumičky nyní slaví velký návrat, ale jeden by nevěřil, že hercovu manželku na červeném koberci zastíní něco jako gumička do vlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám