Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Bullock (59) si prožila zřejmě nejtěžší čtvrtrok svého života. Začátkem srpna na následky nemoci ALS zemřel její milovaný partner Bryan Randall, s nímž herečka strávila osm let a který jí pomáhal vychovávat její dvě děti. Oscarová herečka si ve středu zašla do kosmetického salonu v Los Angeles, a když odcházela, zdála se být v dobré náladě. Ve chvíli, kdy se vracela ke svému vozidlu, dokonce vykouzlila na tváři úsměv, který jí tolik sluší.

Brunetka vypadala v černých legínách, mikině a kabátu z umělé kožešiny senzačně a zdá se, že nejhorší má snad za sebou. Fotograf Bryan Randall zemřel po tříletém boji s amyotrofickou laterální sklerózou v 57 letech a až po jeho smrti vyšlo najevo, že to byla z velké části právě Sandra, kdo se o něj v posledních měsících života obětavě staral.

K osudovému setkání mezi Sandrou a Bryanem došlo pět let po hereččině rozvodu s automechanikem a televizní osobností Jessem Jamesem, který byl herečce během manželství nevěrný. Bryan byl v roce 2015 pozván jako fotograf na narozeniny hereččina syna Louise. Společně tak strávili osm let, z nichž tři již s krutou diagnózou, na kterou bohužel prozatím stále neexistuje lék.

Reklama

Další články

Načítám