Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová (60) opět překvapila diváky tím, že i pár týdnů před šedesátkou se pyšní dokonalými křivkami. To ukázala během premiéry komedie Růžové svatby ve Strašnickém divadle v Praze. Kde je chvíli jen spoře oděna.

Ano, už asi čtyřicet let jsem nepřibrala ani kilo. Já nosím šaty svých dcer a holky zas nosí moje šaty. My si to tak různě střídáme. Je to takový dar, že se člověk nemusí omezovat. Zvládnu i dorty, které tady na jevišti jíme během představení,“ smála se Míša během rozhovoru pro Super.cz.

V nové komedii, která je o svatbě, hraje s Vilmou Cibulkovou (61). Míša v soukromém životě zažila dvě svatby. Byly také tak růžové, jako nám ukazuje na jevišti? „Ta první byla v bílém a ta druhá, na ní jsem měla květované, tmavé šaty. Chtěla jsem si to užít po svém a už to nebyla první svatba. Ta bílá je klišé, když je vám přes čtyřicet, to si myslím, že si nevěsta může dovolit jinou barvu.“

V médích také v nedávné době proletěly informace, že Míša s manželem zažívají krizi. To ale není pravda. Stále mají spokojené manželství. Jaká je tedy podle Míši nejlepší vlastnost jejího muže? „Spravedlnost a je vtipný,“ doplnila s úsměvem Michaela Dolinová.

Reklama

Další články

Načítám